Add SDR sites ?

Here we will discuss any subject related to the Android Pocket Transceiver which is available for free download in Google Play Store
Post Reply
WA3ROW
Posts: 1
Joined: Tue Dec 01, 2015 4:57 pm

Add SDR sites ?

Post by WA3ROW » Sat Dec 05, 2015 8:04 pm

Is there a way to add and delete sdr sites?
Vernon
WA3ROW

User avatar
yo3ggx
Site Admin
Posts: 650
Joined: Wed Aug 15, 2012 8:30 pm

Re: Add SDR sites ?

Post by yo3ggx » Sat Dec 05, 2015 11:07 pm

Hi Vernon,

I am not allowed to add new servers without server owner consent, so this is not user configurable.
I am open on the other side to add any server if I receive a request from the server owner.

Hope this answer your question.
73 Dan YO3GGX

SQ7OVT
Posts: 12
Joined: Mon Mar 02, 2015 7:02 pm

Re: Add SDR sites ?

Post by SQ7OVT » Sun Feb 21, 2016 4:18 pm

Hi all ...
I understand that the user application also can not manually add interesting server?
73 de SQ7OVT Slawek

User avatar
yo3ggx
Site Admin
Posts: 650
Joined: Wed Aug 15, 2012 8:30 pm

Re: Add SDR sites ?

Post by yo3ggx » Sun Feb 21, 2016 4:43 pm

Hi,

Yes, users cannot manually add new servers, because of the reason specified in my previous message.

73 Dan YO3GGX

Jon
Posts: 2
Joined: Wed Jan 01, 2020 1:59 am

Re: Add SDR sites ?

Post by Jon » Fri Jan 03, 2020 1:22 am

Hi All,

I did a search to try and find information about adding WebSDR sites and found this thread and one other that spoke of manually creating xml files that I don't think we have access to in v3?

Trying to find out how to add a couple of the main US West Coast sites:

Northern Utah WebSDR http://www.sdrutah.org/ (This is landing page for 3 SDR's)

KFS http://69.27.184.62:8901/

If there is a process we need to go through I wanted to make sure it had not been tried or rejected already for these popular servers.

Jon

User avatar
yo3ggx
Site Admin
Posts: 650
Joined: Wed Aug 15, 2012 8:30 pm

Re: Add SDR sites ?

Post by yo3ggx » Tue Apr 21, 2020 12:43 pm

Hi Jon,

I'm really sorry for the late reply, but seems to have an issue with the forum notifications.
To make your server visible in Pocket RxTx, you must follow the procedure described here.
viewtopic.php?f=9&t=629&p=1766&hilit=adding+a+new#p1766

Best regards,
73 Dan YO3GGX

Post Reply